OVER AND BEANS

Wij staan volledig achter het product dat we aanbieden- een keuze die het resultaat is van jarenlang proeven, ervaren en finetunen.

Omdat we topkwaliteit nastreven hebben we ons gefocust op direct trade. Wij staan in nauw contact met onze importeur die een goed contact heeft met de plaatselijke koffieboeren.

Samed

Samed is in 2014 opgeleid tot barista en heeft zich sindsdien ontwikkeld in de specialty coffee-branche. Hij vindt het van groot belang dat de klant altijd de juiste koffie krijgt: ‘Wat is nou mooier om je dag te starten met de koffie van je dromen?’

Samet

Samet is een eenvoudige koffieliefhebber pur sang. Niet enkel de cafeïne-boost is voor Samet de essentie maar ook de beleving. Na jarenlang bezoek aan en onderzoek van de meest uiteenlopende coffeespots in binnen- en buitenland werd het tijd voor een eigen ‘brand’.

Boeren

Onze boeren verbouwen met veel zorg hun koffieplanten. Wij vinden het belangrijk om te laten zien wie onze boeren zijn en wat hen drijft om met zoveel passie voor de koffieplanten te zorgen. Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over onze boeren en waar zij allemaal rekening mee houden bij het verzorgen van de koffieplanten.

Bekijk onze boeren

ONS VERHAAL

Dat koffie het zwarte goud is, is inmiddels een welbekend cliché. Wíj gaan je laten ervaren dat het nog zoveel méer kan zijn. Want zeg nou zelf: anno 2023 nog middelmatige koffie drinken is toch niet meer van deze tijd?

And Beans is in 2019 opgericht vanuit een onderling gedeelde passie voor coffee & lifestyle. Wij streven ernaar dat iedereen de perfecte koffiebeleving ervaart die specifiek bij hem of haar past. Teleurstellingen horen in dat plaatje niet thuis.